Rakkaus, totuus ja ilo – mikä ihmeen Kristallipuolue?

24.03.2021


Tunnelma tiivistyy 22.3.2021. Kristallipuolue on lähellä 5000. kannatus-ilmoitusääntä, jotka vaaditaan puolueaseman saavuttamiseksi. Klo. 17.26 oikeusministeriön puoluerekisteri.fi sivusto kilahtaa ja kannatuksia on tasan 5000. Tarvittava määrä kannatuksia on saavutettu. Kaikki ovat onnessaan ja innoissaan valmiina töihin, onhan kuntavaalit näillä näkyminen siirretty kesäkuulle. Ilmassa on tietynlainen taianomainen olotila, vaikka taiasta ei tässä olekaan kysymys.

Marraskuussa 2020 kokoontui Kristallipuolue puoluekokoukseensa, jonka aiheina olivat mm. järjestäytyminen puolueeksi. Päätimme tuolloin, että lähdemme keräämään kannatuskortteja heti vuodenvaihteen jälkeen, kun äänet voisi kerätä oikeusministeriön sähköisen järjestelmän kautta. Näin tapahtuikin, mutta varsinainen kannatusten keräys saatiin käyntiin vasta 27.1 lähtien, monien järjestelmäongelmien kautta. Kannatuksia alkoi tulla, kuin tykinsuusta tulta. Ääniä kertyikin hetkessä tuhat. Tämän jälkeen tahti tasaantui ja oletimmekin, ettemme saisi ääniä kasaan 9.3.21 mennessä, jolloin ehdokaslistat tuli toimittaa oikeusministeriöön (kuntavaalit 18.4.21). No "sattumalta" kuntavaalit siirtyivät ja samalla kannatusäänimäärät ampaisivat nousuun. Puuttuvat äänet tulivatkin kahdessa viikossa päätä huimaavalla tahdilla, vaikka oikeusministeriön ylläpitämällä sivustolla teknisiä ongelmia ilmaantuikin tiheään tahtiin. Tarvittavat kannatusäänet on siis kerätty ja nyt alkaakin todellinen työ. Ei poliittinen työ, vaan vaikuttaminen yhteiskunnan ja ihmisten asioihin. Emme tule keskittymään mihinkään agendaan tai tiettyyn tahoon, saatikka kansanryhmään. Meidän agendamme on hyvinvointia kaikille. Me haluamme, että kansalaiset saisivat vaikuttaa asioihinsa todellisessa demokratiassa. Kristallipuolue haluaa kansalaisten päätökset tehtävän totuuteen pohjautuen.


Mikä on Kristallipuolue?

Kristallipuolue on perustettu, koska Suomessa ei ole ollut puoluetta, joka nojaa vahvasti henkisiin ja eettisiin arvoihin sekä toimii ykseyden pohjalta. Olemmehan me kaikki henkisiä olentoja, sisältämme löytyy todellinen rakkaus sekä totuus. Kristalli, puolueen nimessä kuvastaa toimintaamme, joka on puhdasta, kirkasta ja läpinäkyvää. Kristalli edustaa myöskin astrologiassa asteroidi Pallas Athenen kädessä olevaa viisauden sauvaa, jossa keskellä on vuorikristalli. Kristallipuolueen kartassa ko. asteroidi on keskiyön pisteessä, joka kuvastaa alitajuntaa. Kannattaa katsoa yllä oleva video; Seppo Tanhuan astrologinen tulkinta Kristallipuolueesta.

Kristallipuolue näkee, että sydäntään kuuntelevat ihmiset ovat vahvoja ja seisovat asiansa takana. He ovat lahjomattomia totuuden puolesta puhujia ja rakkaudesta lähtöisin toimivia. Me tuomme nykypolitiikkaan mukaan sydäntietoisuuden - sydämestään toimivat ihmiset. Ihmiset, jotka toimivat sydämestään lähtien, toimivat rakkauden kautta kansalaisille.

Kristallipuolue ei ole vasemmalla, oikealla, tai keskellä. Keskeisin ideologiamme on universaali, kaikkia olevaisia kunnioittava rakkaus, ehdoton rakkaus. Ympäristön, luonnon, yhteiskunnan ja ihmisten elämien kokonaisvaltainen tasapainottaminen. Hyvinvointi ennen taloudellista hyötyä.

Keskeisimpiä teemoja puolueellamme ovat mm. kokonaisvaltainen terveydenhuollon kehittäminen, erilaisuuden tukeminen, kannatamme tasa-arvoisuutta ja hyvinvointia kaikkialla. Olemme uusiutuvien energioiden tuottamisen kannalla, kannatamme pien- ja paikallisyrittäjyyttä sekä omavaraisuutta. Maailman varallisuus on tällä hetkellä epätasapainoisesti jakautunut. Tämän vuoksi kannatamme tasapuolisempaa varojen jakautumista maapallolla.


Arvomme - Rakkaus, totuus, ilo

Arvomme ovatkin rakkaus, totuus sekä ilo. Mistä tällaisia arvoja voi kammeta? Eihän nämä mitään kummajaisia ole. Nämä ovat hyvän elämän perusarvoja, joita kaikkien pitäisi vaalia ja joiden arvoa politiikassa tulisi korostaa, koska päättäjät edustavat kansaa, oikeita ihmisiä, oikeine tunteineen. Ilo, rakkaus ja totuus ovat tärkeitä meille jokaiselle, kun mietitään hyvää elämää. Niiden ilmentyminen sekä yksityiselämässä, että yhteiskunnan julkisella puolella on olennaista elämän mielekkyyden kannalta. Ilman iloa ja rakkautta ihminen väsyy, ilman totuutta olemme eksyksissä.


Rakkaus

Meillä kaikilla on valintamme, elämmekö rakkauden vai pelon kautta. Pelko on rakkauden vastakohta. Rakkaus, joka ei vaadi, on pyyteetöntä ja tätä rakkautta Kristallipuolue edustaa. Ehdollinen rakkaus ei ole todellista rakkautta.

Rakkaus on valinta. Pyyteettömässä rakkaudessa ei ole ehtoja, lupauksia tai vaatimuksia. Se on ehdotonta. Rakkauden voi tuntea ilona, kiitollisuutena ja totuutena. Rakkaus herättää eloon ja laittaa tekemään sen, mikä on oikein, ei ainoastaan itsensä, vaan myös muiden kannalta. Ykseydessä rakkaus ei tunne rajoja. Erillisyydessä on ehdot. Rakkaus parantaa ja vapauttaa, pelko tukahduttaa, eristää, sairastuttaa ja sitoo. Rakkaus ei voi koskaan vahingoittaa ketään eikä mitään. Rakkaus on luonnollinen tunne, mutta muuttuu luonnottomaksi, kun sille asetetaan ehtoja, sitä rajoitetaan tai säännöstellään, silloin se lakkaa olemasta rakkautta. Pelon takia maailmalla soditaan ja koetaan erillisyyttä toisistaan. Pelkoa käytetään häikäilemättä hyväksi kontrollin työkaluna.

Totuus

Yleisesti sillä, mikä on totuus ei ole mitään merkitystä, vaan sillä mitä pidetään totuutena. Nyky-yhteiskunnassa sillä, mitä pidetään totuutena, mikä on uskoteltu totuudeksi, lietsotaan pelkoa ihmisten ja kansakuntien keskuudessa. Kuitenkin sillä, mitä pidetään totuutena, ei välttämättä ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Valetotuudesta on tullut vallankäyttöväline.

Totuus löytyy itsestämme, sisältämme. Kysykää itseltänne, mikä on totta, te sen tiedätte parhaiten.

Ainut totuus on ykseys = tietoisuus, rakkaus. Asioita on hyvä punnita tätä vastaan, jos se ei ole rakkautta, jos se ei tule totuudesta, se on harha, se on valhe, se ei ole totta. Jos ymmärtäisimme ykseyden sekä tietoisuuden merkityksen, ongelmia maailmassa ei olisi.

Usein se, mitä pidämme totuutena, on lähtöisin egosta. Ego on pelkkää mielen harhaa, omia mielipiteitä. Ego on täysin manipuloitua totuutta, eli harhaa. Ihminen ei tarvitse kuin pienen tuulen pyyhkäyksen, kun egomme totuus on muutettu. Tätä muutettua totuutta hallitsee tänä päivänä media. Median avulla toteutetaan massojen manipulointia yli valtakuntarajojen.

Ykseys ja rakkaus ovat ainoat totuudet, mitä on. Tiede tuskin pystyy sitä koskaan todistamaan, mutta taide pystyy ja se taide olette te ja teidän sisimpänne.

Rakkautta ja iloa kaikille, valo voittaa, koska valo on totuus. Valo syrjäyttää pimeyden aina.


Ilo

Nauru pidentää ikää, koska se lisää mielihyvähormoneja kehoosi. Iloisena olet luovempi ja innostuneempi kaikkeen. Tietoisuutesi on avoin ja vastaanottavainen. Iloisena vedät puoleesi positiivisuutta ja iloisia ihmisiä. Ilo parantaa. Onnen voi löytää ilon kautta, joka taas luo enemmän positiivisuutta lähellesi ja ympäristöön.

Kiitollisuus on jotakin sellaista, että ymmärtää olla kiitollinen kaikesta, mitä elämässä on. Kaikki, mitä meidän elämässämme tapahtuu, on meidän itsemme suunnittelemaa ja osa meidän sielunsuunnitelmaamme. Jos emme ole kiitollisia, emme ole kiitollisia itsellemme.

Meille kaikille on avattu ovet ja mahdollisuudet kaikkeen. Me emme vain osaa tai halua avata niitä ovia, mitkä meidän kuuluisi. Se vaatiikin rohkeutta ja uskallusta sekä kykyä kuunnella sisintään. Kun oivallus sisimmän kuuntelusta ja rohkeus ovien avaamiseen tapahtuu, niin mikään ei ole rajana vastassa. Olkaamme siis kiitollisia kaikesta mitä meillä on. Kaikki on meistä itsestämme kiinni. Kiitollisuus löytyy juuri meistä itsestämme. Kiitollisuutta ei voi löytää ulkopuolelta. Se ei ole seteleissä, autoissa, asunnoissa eikä matkoissakaan. Se on sisällämme, suuren Universumin energiaa, josta meidätkin on kokonaisuudessaan tehty. Se on, aina ollut ja tulee olemaan. Voimme olla kiitollisia siis kaikesta, mitä meissä ja meillä on. Kun kiitollisuus tulee todeksi elämässämme, alamme yksinkertaisesti elämään parempaa elämää ja se yksinkertaisesti tuntuu hyvältä. Kun alamme elämään parempaa elämää, niin meille avautuu aivan uusi minä ja sitä kautta täysin uusi elämä. Olemme ja elämme iloisina. Ilo on valinta.

Iloitkaamme. Me ihmiset olemme liian vakavia ja murehdimme aivan liikaa asioista. Iloitaan joka hetkestä ja kaikesta, mitä meidän ympärillämme on. Nautitaan asioista, mitä meillä on. Katsotaan ja nähdään elämän hienous kaikessa. Ajatelkaa, että jokainen asia, mikä täällä on elossa tai luotu, on meitä varten. Kunnioittakaamme kaikkea elämää ja kaikkea luotua. Käyttäytykäämme sillä lailla, että kaikki, mitä näemme on ainutlaatuista, arvokasta ja ainutkertaista. Tuntekaamme tätä tuulessa, lehtien värinässä, linnun lauluna ja kukkien tuoksuna. Avatkaamme silmämme sille ja uskaltakaamme nähdä elämän läsnäolo kaikessa ympärillämme.

Valintana Kristallipuolue rakkaus, totuus ja ilo

Kristallipuolue.fi